Binnenkort wordt het cult!-circuit gelanceerd! Ben jij programmator hedendaagse muziek? Organiseer je graag events en initiatieven die buiten de lijntjes kleuren van een traditionele programmatie? Broed je op heel wat goesting om met je collega’s over je expertise te praten? Of wil je net inspiratie opdoen om de kneepjes van het vak te finetunen? Dan is het cult!-circuit misschien iets voor jou. Op dinsdag 23 november finaliseren we samen de werking.

Vanuit cult! en VI.BE zochten we naar een plek waar initiatief, expertise en uitwisseling kan ontstaan voor mensen binnen hedendaagse muziekprogrammatie. Die vonden we in het cult!-circuit. Het moet een plaats worden om samen te denken over de grote vraagstukken die om de hoek staan, om samen naar buiten te komen als circuit via gemeenschappelijke acties, waar ook de projecten van VI.BE, zoals De Week van de Belgische Muziek en Lokale helden, een eerste mooie aanzet voor kunnen zijn.

Na onze startvergadering van 31 mei waar we alle bekommernissen, ideeën en kansen verzamelden, gingen we aan de slag. We timmerden met enkele gemotiveerde mensen aan een missie-statement en hebben getracht om het cult!-circuit klaar te stomen voor haar lancering. Graag zitten we daarom nog eens samen op 23 november van 10u-11u om de finale hoekstenen van het cult!-circuitfundament vast te leggen. Daarvoor hebben we jouw blik nodig.

Ben jij er graag bij? Schrijf je dan in via bovenstaande link.